Meniu

1960 metai: vaikų maistas indeliuose

Vokietijos rinkoje trinti džiūvėsėliai parduodami iki 1970 metų.

XX a. viduryje, pritaikęs Amerikos gamintojų praktika, Georgas Hippas pradeda gaminti vaikų maistą  pramoniniu būdu. 1957-1958 metais rinkoje pasirodo 4 produktai: dvi daržovių tyrelės ir dvi tyrelės su vaisiais.

1959-1960 metais iki tol naudota skardinė tara keičiama į praktiškesnius ir higieniškesnius stiklinius indelius.

HiPP produktų asortimentas vis labiau plečiasi, nuo sulčių iki maisto vyresniems vaikas ir patiekalų su mėsa, nuo vaikiškų desertų iki vaisinių nesmulkintų grūdų košių.

Gali Jus sudominti:

Daržovių auginimas:

Chemija draudžiama!

Aukščiausia kokybė:

iki 260 kontrolių