Meniu

7 receptai su HiPP JUNIOR COMBIOTIC®

Mažai pastangų, daug galimybių

Mėlynių ir bananų glotnutis

Mums reikės:

  • 90 ml atvėsinto virinto vandens
  • 2 matavimo šaukštelių HiPP JUNIOR COMBIOTIC®
  • 25 g ekologiškų mėlynių
  • 25 g ekologiškų bananų

Paruošimas:

Paruoškite HiPP JUNIOR COMBIOTIC® gėrimą kaip nurodyta ant pakuotės. Įdėkite mėlynių, bananų ir suplakite virtuviniu trintuvu. Ir vuolia!


Mangų ir bananų glotnutis

Mums reikės:

  • 90 ml atvėsinto virinto vandens
  • 2 matavimo šaukštelių HiPP JUNIOR COMBIOTIC®
  • 25 g ekologiško mango
  • 25 g ekologiškų bananų

Paruošimas:

Paruoškite HiPP JUNIOR COMBIOTIC® gėrimą kaip nurodyta ant pakuotės. Įdėkite mangus, bananus ir suplakite virtuviniu trintuvu. Ir vuolia!


Kalėdomis kvepiantis glotnutis

Mums reikės:

  • 90 ml atvėsinto virinto vandens
  • 2 matavimo šaukštelių  HiPP JUNIOR COMBIOTIC®
  • 25 g ekologiškų slyvų
  • 25 g ekologiškų bananų
  • žiupsnelio cinamono

Paruošimas:

Paruoškite HiPP JUNIOR COMBIOTIC® gėrimą kaip nurodyta ant pakuotės. Įdėkite slyvas, bananus ir suplakite virtuviniu trintuvu. Norint, kad glotnučio skonis primintų Kalėdas, įberkite šiek tiek cinamono.


Pusryčiai su vaisiais

Mums reikės:

Paruošimas:

Paruoškite HiPP JUNIOR COMBIOTIC® gėrimą kaip nurodyta ant pakuotės, supilkite į dubenėlį, įberkite dribsnių. Tada įdėkite bananų gabalėlių, aviečių. Norint, kad dribsniai būtų minkštesni, palikite 5 min. brinkti.


Dribsniai su vaisiais

Mums reikės:

Paruošimas:

Sutrinkite bananą šakute, kriaušę supjaustykite, sudėkite į dubenėlį su dribsniais. Paruoškite HiPP JUNIOR COMBIOTIC® gėrimą kaip nurodyta ant pakuotės, supilkite į dubenėlį. Išmaišykite. Norint, kad dribsniai būtų minkštesni, palikite 5 min. brinkti.


Dribsniai su vaisiais ir uogomis

Mums reikės:

Paruošimas:

Paruoškite HiPP JUNIOR COMBIOTIC® gėrimą kaip nurodyta ant pakuotės, supilkite į dubenėlį su dribsniais. Įdėkite supjaustytas uogas, išmaišykite. Norint, kad dribsniai būtų minkštesni, palikite 5 min. brinkti.


Dribsnių košė

Mums reikės:

  • 30 g avižinių dribsnių
  • 30 ml atvėsinto virinto vandens
  • 1 matavimo šaukštelio  HiPP JUNIOR COMBIOTIC®
  • ¼ ekologiško obuolio
  • 6 g migdolų miltų
  • ¼ ekologiškos kriaušės

Paruošimas:

Avižas suberkite į dubenėlį, įdėkite migdolų miltų. Vaisius nulupkite, susmulkinkite, sudėkite į dubenėlį. Paruoškite HiPP JUNIOR COMBIOTIC® gėrimą kaip nurodyta ant pakuotės, supilkite į dubenėlį su dribsniais, išmaišykite. Dubenėlį uždenkite ir 3-4 val. laikykite šaldytuve. Galima paskaninti cinamonu.