• Žindyvių sultys iš raudonų vaisių

HiPP Mama Žindyvių sultys iš raudonų vaisių patenkins padidėjusį geležies, jodo ir kitų vitaminų poreikį žindymo laikotarpiu.

Maistinių medžiagų kiekis atitinka specialius būsimų ir maitinančių mamų mitybos poreikius.

Viena stiklinė (apie 200 ml) HiPP Mama Žindyvių sulčių patenkina apie 50% žindyvei rekomenduojamų svarbiausių vitaminų ir mineralų poreikį.

  • Žindyvių sultys iš raudonų vaisių

Vartojimas

Žindymo laikotarpiu rekomenduojame išgerti 1-2 stiklines per dieną. Viena stiklinė (apie 200 ml) patenkina padidėjusį geležies poreikį žindymo laikotarpiu. Prieš vartodami sultis gerai suplakite. Atidarius buteliuką laikyti vėsioje vietoje ir suvartoti per 3 dienas.

Sudedamosios dalys

vaisių sultys 100 % (nerūgščių obuolių sultys iš obuolių sulčių koncentrato, nerūgščių raudonųjų vynuogių sultys, juodųjų serbentų sultys iš juodųjų serbentų sulčių koncentrato, aronijų sultys iš aronijų sulčių koncentrato), vitaminas C, geležies sulfatas, cinko sulfatas, vitaminas B6, vitaminas B2, vitaminas B1, kalio jodatas, biotinas, vitaminas B12.

Sudėtyje yra 100 ml 1 porcija
(200 ml)
% rekomenduojamos paros
normos žindyvėms*
Geležis 5,0 mg 10,0 mg 50%
Cinkas 2,75 mg 5,5 mg 50%
Jodas 65 µg 130 µg 50%
Vitaminas C 37,5 mg 75,0 mg 50%
Vitaminas B1 0,35 mg 0,7 mg 50%
Vitaminas B2 0,4 mg 0,8 mg 50%
Vitaminas B6 0,5 mg 1,0 mg 50%
Vitaminas B12 1,0 µg 2,0 µg 50%
Biotinas 11,25 µg 22,5 µg 50%

*Informacija paruošta pagal D-A-CH (Vokietijos, Austrijos, Šveicarijos) rekomenduojamas vertes

Maistingumas 100 ml 1 porcija (200 ml)
Energinė vertė 210 kJ/50 kcal 424 kJ/100 kcal
Riebalai 0,4 g 0,8 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g 0,0 g
Angliavandeniai 11,5 g 23,0 g
iš kurių cukrų 10,6 g 21,2 g
Baltymai 0,1 g 0,2 g
Druska < 0,05 g < 0,05 g